У Кропивницькому в мікрорайоні Кущівка відбувся рейд

Квітень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 941 | Коментарі: 0

11 квітня фахівці Служби порятунку провели роз’яснювальні заходи серед мешканців мікрорайону Кущівка м. Кропивницький щодо небезпек весняного періоду. 

Основна увага була зосереджена на профілактиці пожеж у побуті, які найчастіше виникають через нехтування громадянами правилами пожежної безпеки. Особливо часто побутові загоряння трапляються через коротке замикання електромережі, несправні електроприлади, куріння у ліжку в нетверезому стані та інші прояви недбалості – залишені ввімкненими побутові приладі, спалювання сміття та сухої рослинності тощо.

Також у будь-яку пору року потребують контролю діти, які через власні пустощі можуть потрапити у біду та стати винуватцями пожеж у оселях. Рятувальники рекомендували громадянам постійно проводити з дітьми профілактичні бесіди та ховати від їхніх допитливих очей сірники, горючі суміші тощо.
Крім того, існує небезпека знайти на власному городі чи полі вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни, тому варто знати кожному, як поводитись у такому випадку.
Служба порятунку нагадує: виконання елементарних правил безпеки повинне бути актуальним для кожного завжди, бо це є запорукою збереження людського життя, майна та довкілля.
Наостанок рятувальники роздали усім мешканцям мікрорайону листівки, що стануть доцільним нагадуванням про правила безпечного життя.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool