У Кропивницькому в бібліотеці відбувся тиждень людей похилого віку

Жовтень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 790 | Коментарі: 0

Щорічно 1 жовтня в нашій країні відзначається День людей похилого віку. В цей день усім стареньким людям віддають шану та повагу, проводячи для них різноманітні акції, заходи. Вважається, що людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це вдалося. 

Літня людина має виняткові досвід і терпіння, наполегливість у досягненні поставлених завдань. В теплій, щирій, відвертій атмосфері, в бібліотеці-філії №10 відбувся тиждень людей похилого віку «Які ми були молоді». Користувачі відвідали цикл заходів присвячених книгам, пісням, фільмам, моді 40-50-60-х років ХХ століття:

- Вечірнє чаювання «В нашій родині книга господиня;
- Бібліотерапія «Я з пісні народної виріс»;
- 5 хвилин з поезією «Поезія моєї юності»;
- Бібліотечний уікенд «Ваші улюблені фільми»;
- Бібліотечний Non-stop «Мода та зачіски повоєнних років» 

Люди поважного віку, розповідали гуморески і веселі історії, слухали пісні своєї молодості, разом співали. Сердечні слова чергувалися з музичними номерами та теплими привітаннями.

Присутні мали можливість поспілкуватися за солодким частуванням, переглянути виставку світлин сімейного фотографа «Коло були ми молодими», поділилися про свої улюблені книги. Учасники заходу мали можливість пригадати свої молоді роки та поринути у світ поезії та музики. Адже лунали музичні сувеніри від співочого гурту «Берегиня», читали поезії, що співзвучні і порі року за вікном, і тій мудрості, яка приходить з роками, і всьому тому, що ми, називаємо життям...

Дуже прикро, що таке свято відбувається лише раз на рік, адже слова вдячності людям похилого віку повинні лунати частіше. І, все таки, ми щасливі, що свято відбулося і наші слова подяки возвеличували душі ветеранів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool