У Кропивницькому в бібліотеці організували екскурсію

Жовтень 02, 2018 | Новини | Переглядів: 817 | Коментарі: 0

До Всеукраїнського дня бібліотек працівники філії №8 , що на «Шкільному», креативно оформили інтер`єр та підготували низку цікавих та різноманітних заходів для своїх гостей на День відкритих дверей.

Розпочався День з екскурсії «Таємниця за сімома дверима», де діти знайомилися з бібліотекою, брали участь у вікторині «З якої казки Я», іграх та конкурсах.

Підлітки були в захваті від окулярів віртуальної реальності, за допомогою яких вони могли переглянути цікаві відеоролики.
Дорослих користувачів запросили до бібліо-еко-party «Місце зустрічі – бібліотека», де вони ознайомилися з екологічно-якісною продукцією компанії «Чойс».

Лібмоб «Усі дороги ведуть до бібліотеки», за допомогою рекламної продукції ознайомив потенційних користувачів з інноваційними послугами, які надає бібліотека.

На абонементі був встановлений діагностичний апарат, який допомагав користувачам встановити точний діагноз їх літературного здоров'я і отримати рецепт. У більшості наших читачів виявився "детективний нежить", "любовне безсоння" та "фантастичний висип". Досить часто трапляються випадки "алергії на періодику" та "поетичний отит". Зустрілися у цей день і вкрай рідкісні захворювання "філософський ГРВІ" та "краєзнавчий тиск." Для лікування видавалися ось такі рецепти: Діагноз: «Хвороба бестселера» - це хронічне захворювання, що вражає книголюбів. Виникнути може в будь-якому віці. Виявляється в нервовому спазмі при вигляді нової книги, втрати інтересу до старих видань. Рецепт: Лікування постійне і тривале. Необхідні регулярні візити в бібліотеку на виставку «Нові книги», рекомендовано відвідувати блог бібліотеки і читати нові надходження.

Кожен, хто прийшов у цей день до бібліотеки, брав участь в акції "Дерево переваг." Потрібно було просто пов'язати на гілочку стрічку певного кольору: якщо любиш читати про кохання - червону, детективи - синю, , про природу і тварин - зелену, фантастику і фентезі - жовту, а якщо віддаєш перевагу поезії, то пов'язати фіолетову стрічку. За підрахунками, наші читачі найбільше перевагу віддають книгам про кохання, пригодам та фантастиці.

Свято завершилося на позитивній ноті. У бібліотеки з'явилося ще багато нових, цікавих друзів та шанувальників. І це не межа! Обіцяємо, в наступному році вигадати щось новіше та креативніше!

Валентина Кизілова 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool