У Кропивницькому урочисто провели юнаків на строкову військову службу (ФОТО)

Жовтень 10, 2018 | Новини | Переглядів: 875 | Коментарі: 0

Сьогодні, 10 жовтня, на збірному пункті Кіровоградського обласного військового комісаріату відбулися урочисті заходи з нагоди відправлення призовників у війська, для проходження строкової військової служби.

Як зазначив військовий комісар Кіровоградського обласного військового комісаріату полковник Ярослав Кучер, в рамках осіннього призову на строкову військову службу з Кіровоградщини має відправитись до Збройних Сил України та інших військових формувань 710 юнаків віком від 20 до 27 років.

Також він зазначив, що відповідно до рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28.08.2014 «Про невідкладні заходи щодо захисту України та зміцнення її обороноздатності» військовослужбовці строкової служби до виконання бойових завдань в Донецькій та Луганській областях не залучаються. 

В рамках проведення урочистих проводів майбутніх захисників України привітали кеpівництвo oблaсті, представники ГO та їх друзі і рідні.
Благословив юнаків на легку і вірну службу Єпископ Кропивницький та Голованівський Марк.

Кропивницькому, юнаків,строкову військову службу,ФОТО

Кропивницькому, юнаків,строкову військову службу,ФОТО


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool