У Кропивницькому урочисто провели юнаків на строкову військову службу (ФОТО)

Жовтень 10, 2018 | Новини | Переглядів: 856 | Коментарі: 0

Сьогодні, 10 жовтня, на збірному пункті Кіровоградського обласного військового комісаріату відбулися урочисті заходи з нагоди відправлення призовників у війська, для проходження строкової військової служби.

Як зазначив військовий комісар Кіровоградського обласного військового комісаріату полковник Ярослав Кучер, в рамках осіннього призову на строкову військову службу з Кіровоградщини має відправитись до Збройних Сил України та інших військових формувань 710 юнаків віком від 20 до 27 років.

Також він зазначив, що відповідно до рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28.08.2014 «Про невідкладні заходи щодо захисту України та зміцнення її обороноздатності» військовослужбовці строкової служби до виконання бойових завдань в Донецькій та Луганській областях не залучаються. 

В рамках проведення урочистих проводів майбутніх захисників України привітали кеpівництвo oблaсті, представники ГO та їх друзі і рідні.
Благословив юнаків на легку і вірну службу Єпископ Кропивницький та Голованівський Марк.

Кропивницькому, юнаків,строкову військову службу,ФОТО

Кропивницькому, юнаків,строкову військову службу,ФОТО


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool