У Кропивницькому учнів шкіл відправили на канікули (ВІДЕО)

Жовтень 13, 2020 | Новини | Переглядів: 990 | Коментарі: 0

Сьогодні, 13 жовтня, у міській раді Кропивницького відбувся брифінг начальниці управління освіти Лариси Костенко, повідомляє FOTOINFORM.NET

Комісія ТЕБ та НС сьогодні розглядатиме можливість запровадження дистанційного навчання в закладах освіти міста із 3-го класу і старших впродовж двох днів: 15 та 16 жовтня, а від 19 по 31 жовтня відправити дітей на обов’язкові осінні канікули. Для найменших учнів 1-го та 2-го класів канікули розпочнуться безпосередньо із 15 жовтня. «Від початку навчального року у 16 працівників освіти вже виявили коронавірус, одна наша колега, на жаль, померла. У двох учнів також підтвердили COVID-19. Я звертаюся до батьків з проханням діяти розважливо і з розумінням поставитися до ситуації: незручності виникають у всіх, але давайте спільними зусиллями подолаємо підступну пандемію та розірвемо ланцюг розповсюдження інфекції»,- підсумувала Лариса Костенко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool