У Кропивницькому у деяких районах відключать холодну воду

Жовтень 09, 2018 | Новини | Переглядів: 771 | Коментарі: 0

У зв`язку з завершенням робіт по реконструкції магістрального водогону від водозабору «Холодні Ключі» до водопровідної насосної станції «Масляниківка», що виконуються згідно проекту «Розвиток міської інфраструктури – 2» з 08 год. 00 хв. 10 жовтня 2018 року до 05 год. 00 хв. 12 жовтня 2018 року буде припинено централізоване водопостачання на селище Гірниче та мікрорайон Масляниківка.

Також, у зв'язку із виконанням планово-ремонтних робіт по ремонту запірної арматури та встановленню пожежних гідрантів по вул. Волкова з 08 год. 00 хв. 10 жовтня 2018 року до 17 год. 00 хв. 11 жовтня 2018 року буде припинено централізоване водопостачання на мікрорайон «Черемушки» (вул. Волкова, 4-20, вул. Бєляєва, вул. Ак.Корольова, вул. Є.Тельнова, вул. Шатила, вул. Пожарського, вул. Вокзальна, 64-72) та мікрорайону «Озерна балка».

Місця стоянок автоцистерн з водою для господарсько-побутових потреб на час припинення водопостачання на мікрорайонах: Черемушки, Озерна балка.

Місця стоянок автоцистерн з водою для господарсько-побутових потреб на час припинення водопостачання на селище Грниче та мікрорайон Масляниківки м. Кропивницькому.

Телефони для довідок: 56-12-73; 56-34-18.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool