У Кропивницькому ціни на курятину побили всі рекорди

Вересень 09, 2017 | Новини | Переглядів: 1495 | Коментарі: 0

Жителі Кропивницького скаржаться на стрімке зростання ціни на куряче м'ясо. На днях ціна на куряче філе зросла до 100 грн за кілограм.

У фірмових магазинах з продажу курятини, щоб не лякати покупців, повиставляли цінники на філе 99 грн 99 коп. Думають, що цей маркетинговий хід подіє на покупців, які вважать що кілограм філе купують за 99 гривень, а насправді це вже 100 гривень, добавивши всього одну копійку.

Кілограм курки коштує 56 гривень, але у цих курках вага сягає майже 2 кіло. От і виходить, що така курка буде коштувати 90-100 грн. Хто із пенсіонерів може собі дозволити купити таку курку? Тому вони купують курячі каркаси по 23 грн, але там тільки кістки та шкура. Бульйон зварити можна, але м'ясо з'їсти не вийде.

«Я зі своєї пенсії дозволила собі купити 400 грамів курячої печінки на 20 гривень. Для мене куряче м'ясо стало недоступним, як і свинина та яловичина. Лікарі рекомендують вживати щодня білок, але раніше я купувала хоча б курку, а тепер і цього собі дозволити не можу. Сиджу практично на кашах та, слава Богу, що зараз літо, роблю собі салати»,- бідкається мешканка міста.

Що відбувається в країні, куди поділася дешева курятина? Вона завжди була дешевше ніж інші види м'яса та рятувала тих, хто не міг купити свинину та яловичину.

У Кропивницькому ціни на курятину побили всі рекорди


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool