У Кропивницькому цікаве дозвілля у бібліотеках влітку

Червень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 1498 | Коментарі: 0

Бібліотеки влітку продовжують працювати ще більш інтенсивніше, ніж протягом року, адже у дітей з’являється багато вільного часу – канікули, а у дорослих – відпустки і просто бажання відпочити.

Філія №18 (101-й мікрорайон) завжди відкрита для цікавого і змістовного дозвілля усіх категорій користувачів – облаштовано Релакс-зони для читання і відпочинку, Читай імідж-зони, зони Ігрові та Інфотерапії.

Організовано вільну Зону інтелектуальних ігор, у якій до послуг користувачів – куточок з ігровими комплектами шахів, шашок, пазлів та тематичними добірками книг, довідкової літератури і журналів.

Бібліотекарі проводять різні навчання та турніри. Серед геймерів проходять дружні ігрові зустрічі, а працівники філії активно популяризують відповідну літературу. Користувачі затишно себе тут почувають і не тільки залюбки грають, а й охоче спілкуються між собою.

Розпочав роботу у бібліотеці Бібліобар – це «частування» різноманітними книгами та періодичними виданнями, окрім книжкового «частування», пропонують бібліотекарі читачам каву і чай.

Нещодавно у бібліотеці відкрився навчальний гурток англійської і німецької мов «Will be good!» для початківців, який веде педагог іноземних мов педуніверситету Олена Полюхович. Гурток користується великою популярністю у батьків первачків і дошкільнят, на заняттях дорослі з цікавістю навчаються разом зі своїми дітьми.

Та головне, що читачів бібліотеки на кожному кроці зустрічають айстопери «Книги вчать: творити, допомагати мріяти, любити, дружити, вірити, діяти», «У Вас є хобі?», «Книга навчає, допомагає та захищає від нудьги, самотності і шкідливих звичок» та мотиватори «Читай як я, зі мною, краще мене!», «Читайте українською!», «Читайте сучасні романи!» та «У Вас поганий настрій? Візьміть з собою з книжкових полиць трішки мрій, розуміння, успіху»... Тож зрозуміло, що без книги ніхто з бібліотеки не йде.

Бібліотеки запрошують: приходьте, спілкуйтесь, читайте, навчайтесь і відпочивайте, ми працюємо для людей!

Віра Резніченко 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool