У Кропивницькому троє іноземців влаштували стрілянину

Квітень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 876 | Коментарі: 0

Усі вони уродженці іншої держави, віком від 37 до 39 років. За попередніми даними, зловмисники поконфліктували з 36-річним місцевим жителем, завдали йому вогнепальних поранень. Місцезнаходження двох підозрюваних поліцейським вдалося встановити за кілька годин, пошуки третього тривають.

Пригода сталася в одному з спальних мікрорайонів Кропивницького 10 квітня після 19.00. Перехожі та місцеві жителі стали свідками історії, як біля під’їзду багатоповерхівки спинився автомобіль. Його пасажири вийшли з салону, зайшли в приміщення, а вже на зворотному шляху ті ж особи попрямували до іншої іномарки. Гучну сварку між трьома невідомими та їх опонентом завершили звуки, схожі на постріли. За хвилину учасники пригоди роз’їхалися. «Стрілки» просто втекли, а товариш потерпілого, який був за кермом машини, доправив пораненого до лікарні.

«Оглянувши місце події, поліцейські взялися встановлювати обставини пригоди. За деякий час працівникам управління карного розшуку, Кропивницького відділу поліції та патрульної поліції вдалося встановити особи підозрюваних.

Зловмисників дочекалися біля квартири, яку вони винаймали. У результаті вдалої спецоперації, проведеної працівниками роти поліції особливого призначення, ніхто зі сторонніх осіб не постраждав», - розповів начальник поліції Кіровоградської області Сергій Кондрашенко.

Як речовий доказ вилучено також автомобіль марки БМВ, що використовувався для втечі після скоєння злочину. Подію кваліфіковано як замах на вбивство. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 15 та ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. За такі дії особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської област
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool