У Кропивницькому триває сезон ремонту дахів

Вересень 07, 2016 | Новини | Переглядів: 936 | Коментарі: 0

Сьогодні, 7 вересня, заступник міського голови Олександр Мосін разом з начальником головного управління житлово – комунального господарства Віктором Кухаренком провели інспекцію будинків обласного центру, в яких триває капітальний ремонт дахів.

У будинку 3-а по вулиці Гагаріна, де розпочато капітальний ремонт шатрової покрівлі, вже демонтовано стропила.

Під час інспекції представник підрядної організації звернув увагу на аварійний стан мачти радіоточки. Олександр Мосін надав доручення якнайшвидше узгодити з власниками мачти питання щодо її заміни чи демонтажу, оскільки аварійна споруда заважає проведенню ремонтних робіт.

У будинку №9 по вулиці Великій Перспективній ремонт перебуває у найактивнішій фазі. Наразі там відбувається заміна конструктивних елементів та шиферу. Перевірка показала, що ремонт покрівлі у цьому будинку виконаний на 30% і буде завершений за два з половиною тижні. Але були виявлені і проблемні моменти: хаотичне розташування кабелю, що належить місцевим інтернет-провайдерам.
- Ми заплануємо зустріч з постачальниками Інтернет - послуг, щоб закликати їх навести лад з дротами на дахах об'єктів, де проводиться капітальний ремонт, - зазначив Віктор Кухаренко. - Проект на підключення інтернету в житловому будинку має бути обов’язково узгоджений з ОСББ або ЖЕО, паовинен бути підписаний договір на спільне утримання ними даху, щоб все було цивілізовано, як того вимагають будівельні норми.

Сезон капітальних ремонтів дахів у житлових будинках триває, і ця інспекція не остання. Керівництво міста пильно стежить за якістю виконання ремонтних робіт в будинках кропивничан.

джерело


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool