У Кропивницькому триває будівництво відділення екстреної медичної допомоги (ФОТО)

Грудень 30, 2020 | Новини | Переглядів: 841 | Коментарі: 0

У Кіровоградській обласній лікарні триває будівництво нового приймального відділення – відділення екстреної медичної допомоги. Перша черга – реконструкція існуючого з кабінетом для встановлення діагностичного обладнання готова на 98%.

Друга черга – будівництво нового корпусу – виконана на 55%. Весь об’єкт підрядники обіцяють завершити за кілька місяців. Із ходом робіт ознайомився голова облдержадміністрації Андрій Назаренко.

«Це вперше за два десятки років в обласній лікарні триває масштабне будівництво відділення екстреної медичної допомоги. Воно нам дійсно необхідне, бо саме обласна лікарня надає повну екстрену медичну допомогу. Пацієнтів із найважчою патологією везуть до нас », – зазначила головна лікарка обласної лікарні Лариса Андреєва.

Як повідомив директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олег Рибальченко, нове приймальне відділення держава оснастить ангіографом і апаратом МРТ.

Як уже повідомлялося, на Кіровоградщині триває будівництво шести приймальних відділень. Крім обласної лікарні, роботи ведуться у Світловодській, Гайворонській і Добровеличківській ЦРЛ, лікарні швидкої медичної допомоги Кропивницького та Олександрійській ЦМЛ.

Кропивницькому, відділення екстреної медичної допомоги, андрій назаренко

Кропивницькому, відділення екстреної медичної допомоги, андрій назаренко

Кропивницькому, відділення екстреної медичної допомоги, андрій назаренко


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool