У Кропивницькому театр ляльок показує вистави у дитячих точках «Спільно»

Лютий 21, 2023 | Новини | Переглядів: 953 | Коментарі: 0

Кіровоградський обласний академічний театр ляльок в рамках роботи дитячих точок «Спільно» від UNICEF показує вистави й влаштовує розважальні заходи для відвідувачів. Про це директор театру Григорій Педько розповів у ході звіту голові обласної ради Сергію Шульзі сьогодні, 21 лютого.

«У співпраці з обласною бібліотекою імені Чижевського ми розпочали покази витав у дитячих точках «Спільно» в рамках програми UNICEF. Яскраві розважальні заходи вже провели в бібліотеці імені Чижевського, бібліотеці для дітей імені Шевченка, центральній дитячій бібліотеці, дитячому будинку «Надія» та ліцеї «Сокіл», - уточнив директор театру.

Він зазначив, актори показали вистави «Пригоди у крижаному королівстві», «Солодка казка», інтермедію «Дива святого Миколая», а також влаштували розважальні програми «Новорічна вечірка» та «Селфі з казкою».

Як уже повідомлялося, актори Кіровоградського обласного академічного театру ляльок вітають своїх глядачів із днем народження прямо на сцені.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool