У Кропивницькому театр корифеїв запрошує на роботу артистів

Серпень 12, 2022 | Новини | Переглядів: 1572 | Коментарі: 0

Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Кропивницького оголосив конкурс на заміщення тринадцяти вакантних посад.

Про це повідомила керівник Лілія Козак сьогодні, 12 серпня.

Зокрема, театр шукає артистів драми, бас-гітариста оркестру, керівника літературно-драматургічної частини, художника з освітлення, головного режисера та головного художника.

«Для кожної з посад – окремі кваліфікаційні вимоги, в тому числі, до стажу роботи. Але, наприклад, для артистів драми буде творчий конкурс. Це монолог – вірш чи проза, а також пластика. Чекаємо на нові обличчя у нашій команді. Окремо хочу звернути увагу переселенців. Для тих, хто вимушений був покинути свої рідні театри через війну, це чудова можливість повернутися на сцену. Тож раді будемо бачити», – зазначила виконуюча обов’язки директора театру Лілія Козак.

Прийом документів триватиме до 22 серпня 2022 року. Конкурс відбудеться 26 серпня 2022 року.

Всі умови конкурсу за посиланням


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool