У Кропивницькому святкували Різдво (ФОТО)

Січень 08, 2018 | Новини | Переглядів: 1536 | Коментарі: 0

В неділю 7 січня, на наше всенародне, православне державне свято Різдва Христового один з храмів обласного центру святкує своє Престольне свято. 

Соборний Благовіщенський храм для багатьох містян за три роки став духовним центром, місцем молитви, сердечної зустрічі з Богом і Його святими.

А нижня церква цього храму, освячена на честь Зимової Пасхи, як називають Різдво Ісуса Христа в народі, є єдина в обласному центрі, присвячена цьому величному святу. Опівночі, з 6 на 7 січня, в цьому храмі звершувалась Божественна літургія, яка об’єднала в молитві і славленні новонародженого Ісуса Христа більше ніж сто п’ядесят вірян, котрі зібралися на святкове богослужіння в цю святу ніч. По її завершені всі були запрошені на розговіння після посту до трапезної.

Зранку, 7 січня, в верхньому храмі Благовіщення Пресвятої Богородиці також відбулася святкова Божественна літургія, наприкінці якої під спів колядок всі діти, котрі були в церкві, отримали солодкі подарунки. Далі відзначання Різдва Христового продовжилось біля вуличного вертепу зі співом колядок і святкових піснеспівів. Гарний настрій і багато радісних хвилин принесли прочанам колядники з народного хору. Священники храму разом з хористами і прочанами відвідали також багатьох ув’язнених Слідчого ізолятора, даруючи їм різдвяні піснеспіви а також солодощі і подарунки.

А вихованці недільної школи разом з викладачами відвідали притулок «Милосердний самарянин» та декотрих немічних стареньких та хворих прихожан. Святкування Різдва Христового продовжується урочистими богослужіннями та святковими концертами і виставами і 8 січня, а також впродовж усіх святок.

  Христос народився - славімо Його!

Священство і громада Благовіщенського храму щиро вітає з Різдвяними святами православних християн міста

У Кропивницькому святкували Різдво

У Кропивницькому святкували Різдво

У Кропивницькому святкували Різдво

У Кропивницькому святкували Різдво

У Кропивницькому святкували Різдво


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool