У Кропивницькому судитимуть колишнього посадовця Кіровоградської ОДА

Квітень 04, 2024 | Новини | Переглядів: 1038 | Коментарі: 0

Обвинувачений виступав представником замовника виконання капітального ремонту дороги у м. Світловодськ. Досудове розслідування щодо недобросовісного підрядника наразі ще триває.

За процесуального керівництва прокурорів Кіровоградської обласної прокуратури завершено досудове розслідування стосовно колишнього заступника начальника одного із управлінь Кіровоградської обласної державної адміністрації за фактом зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки (ч.2 ст.364 КК України).

Санкцією статті за цей злочин передбачено покарання до 6 років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Обставини справи:

Договір капітального ремонту дорожнього покриття по вулиці Городоцька (раніше Єгорова) ОДА уклала з підрядником у 2017 - 2018 роках. Діючи в інтересах останнього посадовець «закрив очі» на невідповідність робіт проектно-кошторисній документації, підписав надані підрядником звітні документи та прийняв роботи. Завищення вартості виконаних робіт за бюджетний кошт - майже 2 млн гривень.  

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool