У Кропивницькому судитимуть керівника управління Держаудитслужби

Грудень 25, 2023 | Новини | Переглядів: 1820 | Коментарі: 0

Прокурори направили до суду обвинувальний акт за фактом зловживання службовим становищем начальником управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області та заступником начальника структурного підрозділу вказаного органу ( ч.2 ст.28, ч.2 ст.364 КК України).

За даними досудового розслідування, вказані службові особи безпідставно зазначили у акті перевірки держзакупівель про відшкодування виявлених в ході перевірки фактів заволодіння бюджетними коштами. Йдеться про суму у 600 тис. грн., які були привласнені підрядником під час ремонту вулиці у місті Новомиргород.

Як результат, не були вжиті передбачені законом заходи щодо усунення виявлених перевіркою порушень та повернення до державного бюджету вказаної суми.

Обвинуваченим за скоєне загрожує покарання від 3 до 6 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади та займатися певною діяльність на строк до трьох років.

Оперативний супровід – УСР. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool