У Кропивницькому судитимуть чоловіка за фактом протиправного заволодіння земельною ділянкою

Квітень 01, 2021 | Новини | Переглядів: 464 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва Кропивницької окружної прокуратури завершено розслідування відносно 40-річного жителя обласного центру за фактом протиправного заволодіння земельною ділянкою понад один гектар по вул. Волкова належній територіальній громаді міста Кропивницького (ч.4. ст.190, ч.4 ст.358. ч.1 ст.209 КК України).

Обвинувачений, шляхом використання підробленого Державного акту на право власності на земельну ділянку, увів в оману осіб залучених до процесу оформлення землі та зареєстрував земельну ділянку площею 1,0928 га., належну територіальній громаді на своє ім’я.

У подальшому здійснив поділ цієї землі на дві ділянки, що призвело до виключення з кадастрової карти відомостей про існування земельної ділянки як такої, та появи двох нових.

детальніше 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool