У Кропивницькому суд зобов’язав ліквідувати несанкціоноване сміттєзвалище

Травень 29, 2019 | Новини | Переглядів: 1518 | Коментарі: 0

До Кропивницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги звернувся громадянин з проханням допомогти усунути перешкоди у користуванні земельною ділянкою.

Адже, належну клієнту земельну ділянку власник сусідньої ділянки перетворив на сміттєзвалище, скидаючи на неї будівельні відходи.

Чоловік неодноразово звертався зі скаргами і заявами до районної державної адміністрації та до міської ради, проте жодного заходу реагування органом влади та органами місцевого самоврядування вжито не було.

Правову допомогу надавала Анастасія Мироненко, заступниця начальника відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги.

РЕКОМЕНДОВАНОКропивницький: головні новини дня, 29 травня

Фахівчиня Кропивницького місцевого центру з надання БВПД Анастасія Мироненко, узгодивши правову позицію з клієнтом та опрацювавши надані документи та докази, підготувала та подала до суду позовну заяву про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою. Адже у даному випадку має місце порушення права клієнта, і відповідно – особа може вимагати усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою. Відтак, власник має право володіти, користуватися та розпоряджатися своїм майном на власний розсуд, не створюючи перешкод власникам сусідніх ділянок.

16 травня 2019 року Бобринецьким районним судом Кіровоградської області позов був задоволений частково. Суд зобов’язав сусіда ліквідувати несанкціоноване сміттєзвалище шляхом вивезення будівельного сміття.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool