У Кропивницькому створять мобільну бригаду з питань сексуального здоров`я

Лютий 02, 2023 | Новини | Переглядів: 959 | Коментарі: 0

Обласний центр планування сім‘ї та репродукції людини створить мобільну бригаду з питань сексуального та репродуктивного здоров‘я спільно з благодійними фондами Народонаселення України та «100% життя».

Про це в рамках звітів голові обласної ради Сергію Шульзі повідомила директор медзакладу Наталія Нор сьогодні, 2 лютого.

За її словами, бригада працюватиме по всій області, а лікарі вестимуть прийоми безоплатно.

«У рамках нашої співпраці з благодійними фондами ми отримали машину швидкої допомоги, обладнану всім необхідним для роботи мобільної бригади – це і портативні кольпоскоп для визначення патологій шийки матки, УЗД-апарат, гінекологічне крісло. У команді працюватимуть акушер-гінеколог, терапевт. Наша місія підтримати репродуктивні функції жінок», - пояснила Наталія Нор.

Директор уточнила, наразі формується графік виїздів бригади.

«Щойно він буде готовий, ми одразу всіх повідомимо, у коли та в якій громаді проводитимемо прийом», - сказала вона.

Нагадаємо, раніше колектив обласної ради придбав регіональному центру планування сім‘ї та репродукції людини сучасний коагулометр.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool