У Кропивницькому створять комунальне підприємство «Міжнародний аеропорт»

Вересень 09, 2021 | Новини | Переглядів: 1774 | Коментарі: 0

Комунальне підприємство «Міжнародний аеропорт «Кропивницький» створить обласна рада для розвитку аеропортової інфраструктури.

Проект рішення про створення відповідного комунального підприємства погодила постійна комісія обласної ради з питань економічного розвитку та інфраструктури вчора, 8 вересня.

КП «Міжнародний аеропорт «Кропивницький» координуватиме дії, пов’язані із досягненням рівня інфраструктури для виконання міжнародних рейсів, а також залучатиме до співпраці структури аеропортової діяльності.

Крім цього, депутати планують звернутися до Кабінету Міністрів України з метою включення міжнародного аеропорту у Кропивницькому до Державної цільової програми розвитку аеропортів на період до 2023 року.

Звернення до Кабміну та рішення про створення КП «Міжнародний аеропорт «Кропивницький» обласна рада прийматиме на шостій сесії 17 вересня.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool