У Кропивницькому студенти опановують навички виживання під час загроз воєнного характеру (ФОТО)

Червень 21, 2022 | Новини | Переглядів: 1855 | Коментарі: 0

Студенти Кропивницького фахового будівельного коледжу долучились до руху за безпеку життєдіяльності молоді в умовах війни

студенти опановують навички виживання під час загроз воєнного характеру

студенти опановують навички виживання під час загроз воєнного характеру

студенти опановують навички виживання під час загроз воєнного характеру


У мирний час рятувальники постійно взаємодіяли із освітянами та проводили спільні просвітницькі заходи для дітей і учнівської молоді. А зараз, в умовах війни, питання збереження здоров’я та життя юних українців потребує особливо ретельного підходу. Кількість видів небезпек значно зросла, діти повинні чітко усвідомити, що не час для нерозважливості, ризикованих вчинків, екстремальних розваг. Тому фахівці Служби порятунку Кіровоградщини не припиняють проводити навчальні заходи з питань безпеки життєдіяльності.

Сьогодні у форматі акції «Запобігти. Врятувати, допомогти» студенти Кропивницького фахового будівельного коледжу опановували навички виживання під час загроз воєнного характеру. Акцент було зроблено на вибухонебезпечних предметах – сучасних та застарілих, та правил безпеки при їх виявленні. Також фахівці розповіли про хімічну небезпеку, види захисних засобів тощо, медики ГУ ДСНС демонстрували етапи надання першої допомоги. Психологи Служби порятунку вчили юнаків та дівчат цікавим методикам психологічної саморегуляції.

Крім того, майбутні відбудовувачі нашої України мали змогу побути в ролі рятувальників та змагались під час різних конкурсів з тематичними завданнями.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool