У Кропивницькому студенти ДНМУ розпочали вивчення клінічних дисциплін

Жовтень 31, 2018 | Новини | Переглядів: 628 | Коментарі: 0

У лікувальному закладі «Кіровоградська дитяча обласна лікарня», яка є клінічною базою Донецького національного медичного університету, студенти третього курсу, які здобувають спеціальність «Медицина», розпочали вивчення пропедевтики педіатрії.

Адміністрація лікарні на чолі з головним лікарем Василем Хорощаком за домовленістю з ректором ДНМУ Петром Кондратенком надає аудиторії та створила необхідні умови для вивчення студентами клінічних дисциплін.

Кожного року через відділення лікарні проходять 11-12 тисяч маленьких пацієнтів та функціонує 15 спеціалізованих відділень. Лікарня оснащена сучасною діагностичною та лікувальною апаратурою, тож навчання проходить на найвищому рівні.

Клінічні дисципліни студенти вивчають з третього курсу, після завершення вивчення фундаментальних теоретичних дисциплін. Курс пропедевтики педіатрії викладають лікарі Наталія Шишканова та Вікторія Іванова.

Зокрема, студенти почали вивчати анатомо-фізіологічні особливості шкіри, підшкірної клітковини і лімфатичних вузлів у дітей. Під час занять в аудиторії майбутні лікарі починають вчитися і певним практичним навичкам.

Клінічні бази вже створено і в інших обласних лікувальних закладах.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool