У Кропивницькому студенти беруть участь у конкурсі соціальних відеопроектів

Травень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 1051 | Коментарі: 0

Студенти ДНМУ з Кропивницького беруть участь у конкурсі соціальних відеопроектів SAIUP Майбутнє починається з тебе

У рамках конкурсу соціальних відеороликів Проекту сприяння академічній доброчесності – SAIUP студенти другого медичного факультету Донецького національного медичного університету створили відеопроект "Обирай з самого початку".

У відео демонструються наслідки недбалого ставлення до навчання майбутніх лікарів.

Проект студенти створювали самостійно - Костянтин Герцик був керівником проекту, оператором та режисером монтажу, Станіслав Лисенко написав сценарій та виконав головну роль, ролі виконали Аліна Жураєва, Владислав Павлиш, Діана Іванова.

Відеоматеріал записували у дитячій обласній лікарні, у кімнаті судових засідань та у нічному клубі.

YouTube голосування за проекти триває до 18:00 14 травня. Всі допущені до конкурсу відеопроекти є відображені на Youtube-каналі Проекту SAIUP.

Відповідно до Положень про конкурс Учасники/команди учасників – авторів соціального відеопроекту "Чесність починається з тебе", що отримав найбільшу кількість "вподобано" в кожній із категорій будуть відзначені організаторами та партнерами конкурсу.

Підтримаймо наших студентів! Ставте "клас" за посиланням (ролик №86).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool