У Кропивницькому студентам розповіли, як себе поводити при виявленні вибухонебезпечних предметів

Жовтень 24, 2017 | Новини | Переглядів: 975 | Коментарі: 0

24 жовтня в обласній бібліотеці для юнацтва зібрались студенти комерційного технікуму м. Кропивницького для зустрічі із фахівцями Служби порятунку, щоб дізнатись, яких правил необхідно дотримуватись при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Піротехніки Управління ДСНС в області постійно залучаються до проведення заходів із розмінування територій від застарілих боєприпасів часів Другої світової війни та сучасних снарядів, вибухівок, мін, тому фахівець групи піротехнічних робіт з власного практичного досвіду розповів молодим людям про види небезпечних предметів, місця, де найчастіше можна натрапити на невідомий предмет, наслідки нерозважливої поведінки при виявленні вибухівки чи старих боєприпасів та чітко визначив алгоритм дій у випадку, коли знайдено невідомий підозрілий предмет.

Крім того, студенти ознайомились із макетами вибухонебезпечних предметів, щоб запам’ятати, як можуть виглядати смертельні знахідки.
На закріплення отриманих знань хлопці та дівчата отримали від рятувальників листівки застережного змісту.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool