У Кропивницькому стрімко дорожчають харчі (ФОТО)

Березень 25, 2020 | Новини | Переглядів: 2338 | Коментарі: 0

Вчора, 24 березня, у супермаркетах «АТБ» міста Кропивницького на багатьох продуктових товарів змінилися цінники, повідомляє FOTOINFORM.NET

«Я живу в мікрорайоні «Шкільний», де скупляюся в супермаркеті АТБ. Пару днів полиці магазину, де раніше лежали крупи, мука та цукор, були порожні. А вчора у продажі з'явилися: цукор, гречка, пшоно та рис, але вже набагато дорожче. Як кажуть у прислів’ї, що комусь війна, а комусь мати рідна. Чому підняли ціни?», - каже мешканка «Шкільного».

За пару днів ціни суттєво змінилися в бік подорожчання. Гречка у цьому магазині коштує 33 гривні 60 коп за кілограм, рис – 28 грн, цукор – 15 грн. Збільшилася ціна на картоплю, цибулю та інше. Кропивничани зараз сильно скуповують цитрусові, тому вони не завжди є в продажі.
 

У Кропивницькому стрімко дорожчають харчі

У Кропивницькому стрімко дорожчають харчі


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool