У Кропивницькому стартують травневі зустрічі

Травень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 1099 | Коментарі: 0

Вже сьогодні в Кіровоградській обласній філармонії стартує ХХ Всеукраїнський фестиваль камерної та симфонічної музики "Травневі музичні зустрічі".

За час свого існування фестиваль став знаним у всій державі, кожного року в його рамках виступають артисти з різним міст. Цього року окрім артистів Кіровоградщини, для житель області виступатимуть таланти Черкащини, Львівщини, Полтавщини, Одещини, Київщини, Криворізького району. Кожна частина «Травневих музичних зустрічей» має чимало родзинок.

Стартуватиме фестиваль незвичайно – вперше під відкритим небом виступить. На площі філармонії гостей зустрічатиме Черкаський академічний симфонічний оркестр з програмою "Шедеври світової музики". Розпочеться дійство сьогодні о 18:30.

А вже 15 травня у концертному залі філармонії о 18:30 відбудеться концерт народної артистки України, лауреата Національної премії ім. Тараса Шевченка Лідії Забілястої та симфонічного оркестру Кіровоградського музичного училища.

18 травня о 18:30 на жителів та гостей Кіровоградщини чекає концерт камерного оркестру "Концертіно" за участю лауреата міжнародних конкурсів, Львівського музиканта Сергія Григоренка.

20 травня о 18:30 презентуватимуть музичний салон "Бон ап арт". Варто відзначити, що салон створений ще у 2012 році за ініціативою директора філармонії Миколи Кравченка. В цьому році керівництво філармонії вирішило відродити цю добру традицію салонної музики на Кіровоградщині та залучити до неї талановитих митців. В його рамках виступлять народний артист України Сергій Дьомін, солісти Кіровоградської обласної філармонії Ярослав Страшной та Олександр Безай. Спеціальним гостей заходу стане соліст Одеської філармонії, гітарист Даніїл Бутько.

В рамках фестивалю відбуватимуться також концерт у містах області. Зокрема, у Олександрії виступить камерний оркестр Криворізького обласного музичного коледжу. У Світловодську – оркестр ім. Ахшарумова Полтавської обласної філармонії. У смт Смоліно, Устинівці, Голованіську, Новоархангельську та місті Знам’янці – камерний оркестр «Концертіно» Кіровоградської обласної філармонії.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool