У Кропивницькому сталася крадіжка на вулиці Кропивницького

Жовтень 09, 2018 | Новини | Переглядів: 633 | Коментарі: 0

Вчора двічі за день крадені речі по гарячих слідах виявляли кропивницькі поліцейські

Під час патрулювання інспектори отримали виклик про те, що невідомий громадянин здійснює крадіжку металу з приватного домоволодіння. Подія відбулася вчора близько 11-ї години на вулиці Кропивницького.

За вказаною адресою одразу прибув автопатруль. Зі слів заявника інспектори з'ясували, що невідомий чоловік заліз через паркан у двір до його сусіда та викрав звідти металеві вироби. Також патрульні встановили прикмети ймовірного злочинця.

Інспектори пропатрулювали прилеглі до місця події території та виявили схожого за описом чоловіка. В руках у нього був ящик із запчастинами від автівки та гайкові ключі. Трохи згодом інспектори знайшли власника цих речей. Імовірного крадія тим часом упізнав заявник.

Близько 13-ї години цього ж дня інспектори отримали виклик про те, що на вулиці Полтавська невідомі з під'їзду багатоповерхівки викрали металеві двері. Патрульні перевірили навколишні пункти прийому металобрухту та в найкоротші строки виявили їх. Заявник підтвердив, що це двері з під'їзду його будинку. Надалі поліцейські їх вилучили з металоприйомки.

В обох випадках інспектори викликали слідчих для встановлення всіх обставин крадіжок. 

Патрульна поліція Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool