У Кропивницькому спробують встановити новий рекорд України

Березень 05, 2021 | Новини | Переглядів: 1925 | Коментарі: 0

У суботу 6 березня в обласному центрі пройде автопробіг, на якому планують встановити рекорд України на найбільшу автоколону, створену жінками.

Як зазначають організатори, цього року на щорічний «ЗАБІГ на ШИНАХ» зареєструвались більше ста учасниць. У зв’язку з цим, редакційна рада Національного проекту «Книга рекордів України» планує зафіксувати у Кропивницькому новий рекорд.

Нагадаємо, автопробіг започатковано в 2019 році групою компаній «АВТОКРАФТ» у складі світових автомобільних брендів Renault, Nissan та Ford з метою руйнування стереотипу щодо непрофесійного жіночого водіння.
Початок забігу о 12:00 з площі Героїв Майдану.

Маршрут: пл. Героїв Майдану - вул. Велика Перспективна - вул. Соборна - вул. Академіка Тамма – вул. Героїв України – вул. Попова – вул. Юрія Коваленка – вул. Євгена Тельнова – вул. Вокзальна – вул. Шевченка – пл. Героїв Майдану.

Долучитись до встановлення рекорду можна, зателефонувавши координатору проекту. Тел.: 099-913-89-49 (Ірина)

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool