У Кропивницькому спіймали злодія, який викрав більше 9 тисяч гривень

Листопад 28, 2016 | Новини | Переглядів: 994 | Коментарі: 0

Ним виявився місцевий житель. Чоловік скоїв крадіжку грошей у відвідувача кафе. Прибувши за викликом, поліцейські розшукали зловмисника неподалік місця злочину.

Близько десятої години вечора наряд групи затримання поліції охорони здійснив виїзд на спрацювання тривожної кнопки до закладу відпочинку, розташованого на території одного з вокзалів.

У приміщенні кафе до поліцейських звернувся потерпілий та повідомив, що декілька хвилин тому з кишені його куртки було викрадено грошові кошти у розмірі більше ніж 9 тисяч гривень.
Працівники поліції охорони почали відпрацьовувати прилеглу територію. Неподалік від закладу помітили чоловіка, схожого за описом на ймовірного зловмисника.
На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кіровоградського відділу поліції. Під час поверхневого огляду у громадянина в рукаві кофти виявили викрадені кошти.
Злодієм виявився 35-річний місцевий житель, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж. Попередньо дії зловмисника кваліфіковано за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання від штрафу і до позбавлення волі на строк до 5 років.

За матеріалами Управління поліції охорони в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool