У Кропивницькому спіймали жінку, яка продавала сумнівну горілку на розлив

Січень 26, 2019 | Новини | Переглядів: 762 | Коментарі: 0

У ході проведення заходів, спрямованих на протидію незаконній реалізації алкогольних напоїв, дільничні офіцери поліції викрили у правопорушенні місцеву жительку та припинили функціонування «точки» продажу.

Під час огляду приміщення металевого павільйону, де «працювала» жінка, поліцейські виявили та вилучили 32 літри алкогольної рідини, яка зберігалася у пластикових пляшках і реалізувалася без наявної ліцензії.

Стосовно правопорушниці складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 156 КУПАП «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами».

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді накладення штрафу від п'ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі.

Кропивницький, спіймали жінку, яка продавала сумнівну горілку на розлив

За матеріалами Кропивницького відділу
поліції Кіровоградської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool