У Кропивницькому спіймали неповнолітнього грабіжника

Червень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 941 | Коментарі: 0

Юнак намагався втекти від поліцейських на велосипеді потерпілого, але йому це не вдалося.

Наряд групи затримання поліції охорони здійснював патрулювання вулиць міста Кропивницького та отримав повідомлення про грабіж. На одній з вулиць приватного сектору у хлопця було відібрано велосипед, за попередніми даними, із застосуванням ножа.

Поліцейські негайно виїхали за адресою правопорушення. Встановивши прикмети зловмисника, почали відпрацьовувати прилеглі вулиці. І вже неподалік правоохоронці помітили невідомого, схожого за описом на грабіжника, який рухався на велосипеді. Під час наближення поліцейських, юнак почав тікати. Зупинивши особу, працівники поліції запитали у хлопця про його підозрілу поведінку та чий у нього транспортний засіб, на що відповіді не отримали.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції. Зловмисником виявився 16-річний мешканець одного з населених пунктів Кіровоградської області.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Управління поліції охорони в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool