У Кропивницькому сьогодні пролунав сигнал «Збір-аварія»

Квітень 14, 2021 | Новини | Переглядів: 864 | Коментарі: 0

14 квітня оголошено збір всього особового складу ГУ ДСНС України в області за сигналом «Збір-аварія».

Особовий склад пожежно-рятувальних підрозділів ГУ ДСНС в області прибув на місце дислокації для перевірки у визначений строк. Відповідно до нормативних вимог було перевірено наявність особового складу, зовнішній вигляд рятувальників та укомплектування «тривожних валіз».

Перевірка показала, що особовий склад ГУ ДСНС України у Кіровоградській області готовий до ліквідації надзвичайних ситуацій і мінімізації їх наслідків для населення за будь-яких умов.

Крім того, було оголошено збір зведеного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС в області. Техніка з підпорядкованих пожежно-рятувальних підрозділів вирушила на визначене місце, де відбудеться розгортання сил та засобів і перевірка готовності до дій за призначенням.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool