У Кропивницькому слідчий поліції постане перед судом

Лютий 25, 2019 | Новини | Переглядів: 495 | Коментарі: 0

Прокуратурою Кіровоградської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за обвинуваченням слідчого СВ Кропивницького ВП ГУНП в Кіровоградській області у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 ( прийняття пропозиції, обіцянки або неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Наразі обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, операцію з викриття було проведено сільно з працівниками СБУ у серпні 2018 року.
Слідством встановлено, що слідчий поліції вимагав від кропивничанина кошти у сумі 3000 доларів США за закриття відносно нього кримінального провадження за фактом крадіжки.

Викрили лейтенанта поліції правоохоронці при передачі частини неправомірної вигоди у сумі 2800 дол. США
В ході розслідування слідчого було відсторонено від виконання обов’язків та за наслідками службового розслідування звільнено з органів поліції.

Довідково: санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool