У Кропивницькому слідчі отримали заохочення

Червень 27, 2018 | Новини | Переглядів: 977 | Коментарі: 0

У Головному управлінні Національної поліції в Кіровоградській області відбулися урочисті заходи з нагоди 55-річчя створення органів досудового розслідування МВС України. 

«Прийміть вдячність від усього особового складу поліції області за вашу нелегку та відповідальну роботу, побажання подальших успіхів у службовій діяльності, підтримки від рідних, поваги від громадян, взаєморозуміння від колег», - зазначив Роман Сергійович.

Із нагоди свята начальник поліції області вручив працівникам слідчих підрозділів відзнаки – нагрудний знак «Гідність та честь», медаль «За заслуги», а також відомчі Подяки. Крім того, наголосив, що слідчих додатково буде заохочено премією. 

Привітав своїх підлеглих і заступник начальника ГУНП в області –начальник слідчого управління Дем’ян Таршин. Він, зокрема зазначив, що пишається колективом професійних та відповідальних фахівців.

Зі свого боку, голова обласної профспілкової організації атестованих працівників органів внутрішніх справ Валерій Шевчук приєднався до привітань та вручив ветеранам служби Грамоти Профспілки.

Під час урочистостей до молодших колег звернувся полковник міліції у відставці Віталій Федоров. Він побажав слідчим, насамперед, любити свою справу і бути їй вірними.

Наприкінці заходу слідчі отримали музичні вітання від профспілкового ансамблю «Офіцери».

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool