У Кропивницькому скликають позачергову сесію обласної ради

Лютий 14, 2022 | Новини | Переглядів: 789 | Коментарі: 0

Голова обласної ради Сергій Шульга скликає позачергову сесію 15 лютого. Про це він повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Депутати розглянуть питання фінансування заходів територіальної оборони місцевого значення.

«Одразу хочу заспокоїти жителів Кіровоградщини – рішення необхідно прийняти в рамках дії закону «Про основи національного спротиву», щоб наша бригада тероборони мала необхідні засоби для несення служби», - зазначив голова обласної ради Сергій Шульга.

Сесія розпочнеться об 11:00.

Як уже повідомлялося, голова Кіровоградської обласної ради Сергій Шульга взяв участь у засіданні президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України у Харкові 11 лютого. Серед інших питань обговорили виконання закону про основи національного спротиву. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool