У Кропивницькому школярі змагалися у військово-патріотичній грі (ФОТО)

Травень 25, 2024 | Новини | Переглядів: 645 | Коментарі: 0

У Кропивницькому для студентської та учнівської молоді організували військово-патріотичну гру. Доєдналися до заходу і рятувальники, розгорнувши локацію з мінної безпеки.

Тут усі учасники заходу пройшли експрес-курс з основ вибухонебезпеки. За допомогою навчальних стендів учасників гри ознайомили з 3-D моделями сучасних боєприпасів, багато розповіли про їх вибухові характеристики. На цьому етапі гри молоді люди мали навчитися найважливішого — упевнено та безпомилково діяти у разі знаходження вибухонебезпечних предметів. А для довершення картини вражень від участі у грі її учасники мали одягти піротехнічне спорядження та вирушити до умовного місця проведення робіт.

Цього дня учасників військово-патріотичної гри захопив вихор пригод та разом з тим, довелося і навчитися багато чого, випробувати свої сили та відчути вагу відповідальності за власне життя і здоров’я, а також безпеку тих, хто поруч.

У Кропивницькому школярі змагалися у військово-патріотичній грі (ФОТО)

У Кропивницькому школярі змагалися у військово-патріотичній грі (ФОТО)

У Кропивницькому школярі змагалися у військово-патріотичній грі (ФОТО)

А можливо, серед сьогоднішніх учасників гри є і майбутні рятувальники. Адже те, чого прагнули навчити молодь, - бути сильним, відважним, мужнім, спритним та готовим прийти на допомогу тим, хто цього потребує, - усе це необхідні якості для професії рятувальника!

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool