У Кропивницькому школярі випробували свою кмітливість

Квітень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 828 | Коментарі: 0

Під час Тижня знань з безпеки життєдіяльності рятувальники проводять для дітей різного віку пізнавальні заходи, які не лише розважають школярів та вихованців дитячих садків, але й допомагають зрозуміти важливість дотримання правил безпечної поведінки у побуті.

11 квітня школярі загальноосвітньої школи № 18 м. Кропивницький взяли участь у грі-змаганні «Безпека життєдіяльності», організованій співробітниками Управління ДСНС України у Кіровоградській області та педагогічним колективом школи.

Діти провели час весело та з користю: завдання гри-змагання у формі квесту сприяють розвитку кмітливості, вправності, швидкості. Згідно з правилами, необхідно по черзі пройти 6 станцій і на кожній з них виконати певне завдання, пов’язане з тематикою безпеки життєдіяльності.
Школярі поділились на команди й змагались, виконуючи завдання з надання першої медичної допомоги, пошуку предметів із зав’язаними очима, що імітує орієнтування в задимленому внаслідок пожежі приміщенні, відгадували загадки про надзвичайні події, демонстрували свою вправність та обережність, намагаючись пронести повітряну кулю, утримуючи її на склянці, шукали замасковані муляжі вибухонебезпечних предметів.

Слід зазначити, що саме таке поєднання гри-змагання з тематикою безпеки життєдіяльності допомагає дітям засвоїти надзвичайно важливі для їхнього життя знання і навички. Згадуючи, як вони накладали пов’язку умовному постраждалому товаришеві під час гри чи як вони знаходили муляжі вибухонебезпечних предметів, діти зможуть у реальних ситуаціях зробити правильні кроки та прийняти вірні рішення.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool