У Кропивницькому школярі повторили правила безпеки життєдіяльності

Квітень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 864 | Коментарі: 0

Протягом усього року фахівці Управління ДСНС в області та підпорядкованих підрозділів докладають зусиль, щоб навчити дітей розуміти, наскільки є важливим завжди дотримуватись правил безпеки у різних складних ситуаціях. 

При цьому рятувальники добирають такі методи роботи, щоб дітям різного віку та учнівській молоді було однаково цікаво дізнаватись щось нове.

Завжди викликає інтерес у молоді та дітей акція із назвою, що є одночасно гаслом Служби порятунку – «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Сценарій заходу передбачає можливість пізнати ближче особливості професії рятувальник – адже у акції беруть участь реальні бійці ДСНС, які щодня виконують складні завдання, а також справжня бойова техніка і спорядження. Крім того, у дітей є можливість не лише побачити, але й приміряти професійний одяг рятувальника, протигаз, спробувати загасити уявне полум’я із ручного ствола та врешті решт – посидіти в кабіні бойової машини. Також під час акції відбувається навчальна евакуація та демонстрація рятування потерпілого, що дозволяє і дітям, і працівникам навчальних закладів відпрацювати важливий етап надзвичайної ситуації.

А щоб не було нудно, рятувальники проводять конкурси на швидкість, вправність, кмітливість та знання правил безпеки життєдіяльності, тому що діти дуже люблять змагатись між собою.

Саме в такому форматі 24 квітня розважились та засвоїли важливі знання учні загальноосвітньої школи №29 у м. Кропивницький, до яких завітали фахівці Управління ДСНС в області. Школярі з великим задоволенням взяли участь у акції та запевнили рятувальників, що завжди пам’ятатимуть цю зустріч і берегтимуть життя.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool