У Кропивницькому Сергій Кузьменко звернувся до голів РДА

Вересень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 873 | Коментарі: 0

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час розширеного засідання колегії ОДА звернув увагу керівників територій на виконання важливих безпекових завдань.

Очільник облдержадміністрації підкреслив, що у зв’язку із надзвичайною ситуацією, що сталася у Калинівці Вінницької області (пожежа, що спричинила вибухи на складах з боєприпасами та зброєю) було терміново проведено засідання обласного оперативного штабу з координації роботи щодо забезпечення безпеки громадян і захисту об’єктів інфраструктури.

- Правоохоронні органи з'ясують причини пожежі, що відбулася на військовому об’єкті, буде зроблено відповідні висновки. Нам усім треба вжити невідкладних заходів для того, щоб таких ситуацій у майбутньому не виникало, і для того, щоб органи державної влади були готові реагувати на такі ситуації, - наголосив Сергій Кузьменко.

Голова облдержадміністрації зазначив, що у засіданні оперативного штабу взяли участь військові, представники Нацполіції, ДСНС, СБУ. За результатами роботи штабу видано відповідні доручення.

- До райдержадміністрацій надійдуть важливі документи. Мова йде про безпеку людей, про взаємодію різних органів під час надзвичайних ситуацій. Звертаю увагу голів райдержадміністрації на неухильне та системне виконання доручення за результатами засідання оперативного штабу, - підкреслив Сергій Кузьменко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool