У Кропивницькому Сергій Кузьменко провів особистий прийом громадян

Січень 31, 2018 | Новини | Переглядів: 675 | Коментарі: 0

Під час сьогоднішнього прийому до голови облдержадміністрації звернулася жителька с. Іванківці Знам'янського району, яка потребує матеріальної допомоги для оперативного лікування вади серця в інституті серцево-судинної хірургії імені М.Амосова. 

Жінка декілька разів отримувала консультації в столиці, однак після останнього такого візиту у неї діагностували аритмію, що відтерміновує проведення операції. Тож жінці рекомендували пролікувати ці відхилення в роботі серця в місцевій лікарні.

Вислухавши заявницю Сергій Кузьменко запевнив, що їй буде надано необхідну допомогу в діагностиці та лікуванні аритмії в обласному кардіодиспансері. Із цим дорученням він звернувся до директора департаменту охорони здоров'я ОДА. Після нормалізації стану жінки буде вирішено питання щодо її лікування в інституті Амосова.

До керівника області також звернулася мешканка Олександрії, яка прохала допомоги в отриманні в БТІ архівної документації на спадкове майно, оскільки місцеве бюро інвентаризації їй відмовило. Голова облдержадміністрації звернувся до директора департаменту житлово-комунального господарства ОДА Ольги Довжук, яка була присутня на прийомі, скоординувати дії заявниці для отримання нею необхідної документації. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool