У Кропивницькому Сергій Кузьменко провів особистий прийом громадян

Січень 31, 2018 | Новини | Переглядів: 699 | Коментарі: 0

Під час сьогоднішнього прийому до голови облдержадміністрації звернулася жителька с. Іванківці Знам'янського району, яка потребує матеріальної допомоги для оперативного лікування вади серця в інституті серцево-судинної хірургії імені М.Амосова. 

Жінка декілька разів отримувала консультації в столиці, однак після останнього такого візиту у неї діагностували аритмію, що відтерміновує проведення операції. Тож жінці рекомендували пролікувати ці відхилення в роботі серця в місцевій лікарні.

Вислухавши заявницю Сергій Кузьменко запевнив, що їй буде надано необхідну допомогу в діагностиці та лікуванні аритмії в обласному кардіодиспансері. Із цим дорученням він звернувся до директора департаменту охорони здоров'я ОДА. Після нормалізації стану жінки буде вирішено питання щодо її лікування в інституті Амосова.

До керівника області також звернулася мешканка Олександрії, яка прохала допомоги в отриманні в БТІ архівної документації на спадкове майно, оскільки місцеве бюро інвентаризації їй відмовило. Голова облдержадміністрації звернувся до директора департаменту житлово-комунального господарства ОДА Ольги Довжук, яка була присутня на прийомі, скоординувати дії заявниці для отримання нею необхідної документації. 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool