У Кропивницькому Сергій Кузьменко провів черговий особистий прийом

Січень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 893 | Коментарі: 0

Жителі Кіровоградщини найчастіше звертаються до керівника ОДА з проханнями виділити допомогу на лікування. З такою ж проблемою прийшли на особистий прийом і цього разу.

До Сергія Кузьменка звернулася жителька обласного центру, яка хворіє на ревматоїдний артрит і вже 18 років має інвалідність.

Жінці надавали допомогу у лікуванні раніше (шляхом оперативного втручання замінили чотири суглоби на штучні, придбані за кошти відповідних програм). Нині вона потребує заміни п’ятого суглобу - кульшового. Заявниця також зазначила, що для підтримки життєдіяльності організму постійно приймає препарат іноземного виробництва, який останнім часом дуже здорожчав. Тепер у неї не вистачає коштів на купівлю цих ліків.

За словами директора департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації Олега Рибальченка, який також був присутній на прийомі, минулого року жінка вже зверталася з проханням прооперувати її, проте тоді були медичні протипоказання. Нині є можливість за рахунок коштів Державного та обласного бюджетів зробити їй операцію, однак попередньо потрібно зробити усі необхідні обстеження і отримати відповідний дозвіл лікаря.

Голова облдержадміністрації порадив заявниці звернутися до обласної лікарні: за відсутності протипоказань медичних фахівців, її прооперують. Сергій Кузьменко також зазначив, що порадиться з депутатами та представниками благодійних фондів щодо надання їй матеріальної допомоги на придбання ліків.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool