У Кропивницькому Сергій Кузьменко доручив розробити плани роботи на найближчі 3 роки

Листопад 13, 2018 | Новини | Переглядів: 758 | Коментарі: 0

Напередодні голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко та керівники територій області взяли участь у засіданні Ради регіонального розвитку під керівництвом Глави держави Петра Порошенка

 "Президент України, Уряд і наша з вами команда впродовж останніх чотирьох років зробили великий об’єм роботи, яку необхідно проаналізувати і про яку треба прозвітувати перед людьми. А вже на основі аналізу можна буде відповісти на питання, що нам необхідно робити завтра", – наголосив голова облдержадміністрації керівникам територій під час щотижневої апаратної наради, підсумовуючи результати робочої поїздки.

Керівник ОДА доручив головам райдержадміністрацій розробити відповідні перспективні плани роботи на найближчі три роки. Такі короткострокові плани міститимуть основні завдання, які необхідно виконати, і переліки проектів, що будуть реалізовуватися.

"Щоб мати хороші перспективи, сьогодні нам треба спланувати, які необхідно реалізувати проекти на територіях, у тому числі й економічні, які треба відкрити підприємства, де створити нові робочі місця, як забезпечити зростання заробітної плати і покращення якості життя людей, – наголосив Сергій Кузьменко. – Прошу усіх мобілізуватися, сконцентруватися і виконати усі завдання, що перед нами ставлять і люди, які проживають на Кіровоградщині, і керівництво держави". 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool