У Кропивницькому Сергій Коваленко провів особистий прийом громадян

Липень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 1623 | Коментарі: 0

Різний спектр питань було розглянуто під час зустрічі першого заступника голови облдержадміністрації з мешканцями області.

Так, жителі села Веселий Кут Новоукраїнського району порушили перед посадовцем питання підвозу 18 учнів села на навчання до Новоукраїнської загальноосвітньої школи №3. Наразі, місцева сільська рада забезпечує підвіз учнів шкільним автобусом лише до сусідньої Новоєгорівки.

Завідувач одного з відділень обласної лікарні попрохала Сергія Коваленка посприяти у придбані нового обладнання для проведення фізіотерапевтичних процедур.
Інша мешканка обласного центру, якій підприємство «Теплоенергетик» висунуло борг за тепло, вважає, що вимоги теплопостачального підприємства є не обґрунтованими, і насправді боргів у неї немає. У зв’язку з цим, заявниця звернулася до першого заступника голови облдержадміністрації з проханням допомогти їй врегулювати зазначене питання.
Сергій Коваленко запевнив, що кожне порушене питання детально проаналізують відповідні служби, усім заявникам буде надано необхідну допомогу.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool