У Кропивницькому Сергій Коваленко провів особистий прийом громадян

Липень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 1596 | Коментарі: 0

Різний спектр питань було розглянуто під час зустрічі першого заступника голови облдержадміністрації з мешканцями області.

Так, жителі села Веселий Кут Новоукраїнського району порушили перед посадовцем питання підвозу 18 учнів села на навчання до Новоукраїнської загальноосвітньої школи №3. Наразі, місцева сільська рада забезпечує підвіз учнів шкільним автобусом лише до сусідньої Новоєгорівки.

Завідувач одного з відділень обласної лікарні попрохала Сергія Коваленка посприяти у придбані нового обладнання для проведення фізіотерапевтичних процедур.
Інша мешканка обласного центру, якій підприємство «Теплоенергетик» висунуло борг за тепло, вважає, що вимоги теплопостачального підприємства є не обґрунтованими, і насправді боргів у неї немає. У зв’язку з цим, заявниця звернулася до першого заступника голови облдержадміністрації з проханням допомогти їй врегулювати зазначене питання.
Сергій Коваленко запевнив, що кожне порушене питання детально проаналізують відповідні служби, усім заявникам буде надано необхідну допомогу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool