У Кропивницькому Сергій Коваленко провів особистий прийом громадян

Січень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 852 | Коментарі: 0

До першого заступника голови ОДА сьогодні звернулися матері учнів Олександрівської школи І-ІІ ступенів Устинівського району з приводу внесення змін в організацію навчального процесу.

Жінки незадоволені рішенням місцевої влади підвозити учнів 5-8 класів до Устинівського НВО ЗШ І-ІІІ ступенів, що пов’язано з відсутністю в школі на даний момент окремих вчителів-предметників. Матері поскаржились на досить довгу відстань між населеними пунктами у 24 кілометри, через що дітям доводиться прокидатися спозаранку і проводити у дорозі близько 40 хвилин.

Тому вони звернулися з проханням підвозити дітей в ближчу школу, що знаходиться в Седнівці, тим паче, що маршрут шкільного автобуса пролягає саме через це село.

Сергій Коваленко підтримав пропозицію жінок та доручив начальнику управління освіти, науки, молоді та спорту ОДА Володимиру Таборанському, який був присутнім на прийомі, у присутності жінок врегулювати порушене питання. Водночас перший заступник голови ОДА пояснив, заявницям, що влада зобов’язана організувати навчальний процес так, щоб діти із сільської місцевості мали змогу отримувати якісну освіту і мати можливість вступати у провідні виші Кіровоградської області.

Також було визначено алгоритм дій для отримання прописки жителями с. Обознівки Кіровоградського району, які звернулися до Сергія Коваленка. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool