У Кропивницькому Сергій Кондрашенко та Віталій Миронюк заохочені за підтримку і популяризацію спорту

Лютий 06, 2018 | Новини | Переглядів: 774 | Коментарі: 0

Начальник Головного управління Нацполіції області Сергій Кондрашенко та начальник УДСНС в області Віталій Миронюк отримали фірмові спортивні костюми ФСТ «Динамо» України.

5 лютого у Києві відбулося засідання Центральної ради фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України, на якому про результати роботи обласної організації за 2017 рік звітував заступник голови Олександр Гусак.

У свою чергу, перший заступник голови ЦР ФСТ «Динамо» Віктор Корж прийняв рішення про заохочення представників Кіровоградщини за активну підтримку динамівського руху, популяризацію спорту та здорового способу життя серед особового складу.
Сьогодні Олександр Гусак передав подарунки – спортивні костюми з логотипом ФСТ «Динамо» України – керівникам обласних управлінь поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Сергій Кондрашенко і Віталій Миронюк подякували за заохочення та пообіцяли і надалі активно сприяти розвитку спортивного руху у колективах відомств.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області

  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool