У Кропивницькому серед мешканців мікрорайону Ковалівки провели рейд

Лютий 26, 2019 | Новини | Переглядів: 1142 | Коментарі: 0

Статистика свідчить, що у зимовий період пожежі частіше виникають в оселях мешканців Кіровоградщини, тож у цей час працівники Управління ДСНС в області посилюють профілактичну роботу.

Під час попереджувальної роботи рятувальники переконують громадян, що дотримуватись правил безпеки – життєво важливо.

26 лютого роз’яснювальну роботу провели серед мешканців мікрорайону Ковалівки, що у м. Кропивницькому. Рятувальники поспілкувалися з перехожими та нагадали про основні правила безпеки під час опалювального сезону. Порадили не залишати увімкненими обігрівачі, не доручати нагляд за ними дітям та й загалом навчати малечу правилам безпеки у побуті. Навели громадянам і статистику пожеж в області. Наголосили, що необхідно купувати лише сертифіковані обігрівачі, не користуватися несправними та саморобними електроприладами. Також забороняється сушити одяг над газовими плитами та обігрівати з їх допомогою приміщення. Не кажучи вже про те, що пожежі призводять і до більш трагічних наслідків, ніж втрата майна. Під час розмови рятувальники нагадали кожному порядок дій у разі надзвичайних подій вдома або у громадському місці. Отримали жителі міста і застережні листівки на відповідну тематику.

Роз’яснювальна робота з мешканцями області продовжується, оскільки рятувальники мають першочергове завдання – попередити виникнення надзвичайних подій та зберегти життя і здоров’я людей.

Кропивницькому, мешканців мікрорайону Ковалівки, рейд

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool