У Кропивницькому серед білого дня пограбували чоловіка

Жовтень 01, 2019 | Новини | Переглядів: 1210 | Коментарі: 0

Сьогодні близько 11-ї години на лінію «102» надійшло повідомлення про напад та відкрите заволодіння мобільним телефоном. Подія сталася в обласному центрі на вулиці Вокзальна в мікрорайоні «Ковалівка».

На місце події оперативно прибули патрульні та виявили не на жарт наляканого заявника. Поруч з ним був його знайомий, який міцною хваткою тримав імовірного нападника.

Поліцейські встановили, що 39-річний чоловік направлявся на зустріч та говорив по телефону. В цей час на нього ззаду накинувся невідомий, заволодів його мобільним телефоном та почав нишпорити по кишенях.

На щастя очевидцем події став знайомий потерпілого, який швидко прибіг на допомогу та затримав імовірного кривдника.

24-річний чоловік, який підозрюється у скоєні нападу, раніше вже притягався до відповідальності за аналогічні злочини. Свій вчинок поліцейським він пояснив впливом на його свідомість наркотичних речовин.

Надалі цією справою займатимуться слідчі Кропивницького відділу поліції.

За самовідданий вчинок із затримання ймовірного злочинця висловлюємо подяку небайдужому громадянину, який у критичній ситуації проявив мужність та не зволікав і секунди, коли була потрібна його допомога.

Патрульна поліція Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool