У Кропивницькому СБУ закликає громадян бути пильними

Серпень 19, 2019 | Новини | Переглядів: 1081 | Коментарі: 0

Напередодні святкування Дня Державного Прапора та Незалежності України Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області у взаємодії з іншими правоохоронними органами проводить активні заходи щодо недопущення дестабілізації ситуації в регіоні.

Правоохоронні органи області працюють у тісному контакті між собою, спираючись на підтримку і розуміння мешканців Кіровоградщини.
Служба безпеки України закликає мешканців області дотримуватися заходів безпеки під час перебування у публічних місцях у святкові та вихідні дні, бути пильними та інформувати правоохоронців про залишені без нагляду підозрілі предмети або транспортні засоби.

Особливу увагу слід звертати на тих осіб, поведінка яких викликає насторогу. Вони можуть проявляти підвищену зацікавленість до об'єктів транспортної інфраструктури, місць масового перебування людей, підприємств, військових об'єктів, будівель органів влади та управління.

У разі виявлення зброї чи вибухових пристроїв, наявності даних про факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, а також фактів чи інформації про наміри здійснення сепаратистської та терористичної діяльності просимо повідомляти Управління СБУ в Кіровоградській області за номером цілодобової «гарячої лінії» (0522) 36-13-06 або на електронну поштову скриньку: usbu_kvg@ssu.gov.ua

Інформація, що надійде до Служби безпеки України, буде ретельно перевірена. Конфіденційність гарантуємо.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool