У Кропивницькому СБУ викрили на хабарі двох правоохоронців

Вересень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 1226 | Коментарі: 0

Співробітники Управління Служби безпеки України на Кіровоградщині спільно з обласною прокуратурою викрили на хабарі інспектора підрозділу пенітенціарної служби та старшого дільничного відділу національної поліції.

Правоохоронці задокументували, що зловмисники вимагали десять тисяч гривен від мешканця Кропивницького. У таку суму вони оцінили вирішення питання про пом’якшення статті та відповідно запобіжного заходу щодо чоловіка.

Співробітники спецслужби «взяли» інспектора на вулиці обласного центру під час отримання всієї суми хабара, згодом був затриманий і старший дільничний.

Працівнику підрозділу пенітенціарної служби повідомлено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369-2 Кримінального кодексу України. Процесуальні дії щодо поліцейського тривають.

Прес-група УСБУ в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool